Wyświetl pojedynczy post
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2009, 13:51
Cytat:
" Kebab na Plantach "
Jadłem tam ostatnio koło 23 i ten kebab to była jakaś masakra...tam nic nie trzymało poziomu, mięso bez smaku... nawalone paskudnego sosu, także to bardziej na nim kebab się opierał.

Tak samo loty obniżył bardzo Kebab w piramidzie, który kiedyś był bardzo dobry, a teraz robią go od niechcenia i ten sos też już taki dobry nie jest. Chyba, że taki Turek sprzedaje, co ledwie mówi po Polsku... no ale wtedy kebab zawsze miażdżył.

Na razie ostatnio "Kebab pod osłoną nieba" u mnie figuruje na pierwszym miejscu przynajmniej pod względem smaku no ale 11zł za zawijanego Kebaba, to już lekka przesada.

Kebab jadłem jeszcze w Lewiatanie (nie w szybkim kęsie) - tanio, ogromne porcje, nie do przejedzenia... dobre, jak nie jadłeś nic cały dzień ale to mimo wszystko nie to co kebaby w rynku (pod względem smaku)

Kebaby w galerii też odradzam, nic specjalnego, raczej na - niż na +.

I tą knajpę z Tacos na dole, wydaje się że będzie tanio... a później dostajesz takie małe porcje, mięso w środku zimne, nie warto.

Cytat:
Natomiast polecam Bar Smak na Karmelickiej. Taki malutki barek z polską kuchnią, zestaw obiadowy kosztuje tam 15 zł, z tym jest zupa i duuużo drugiego dania, zawsze świeże i pyszne.
Ja także polecam, dobry schabowy, frytki, które smakują inaczej niż wszędzie. Jedzenie domowe i zawsze dobre, i da się tym najeść.

Szukam innych propozycji na dobry kebab? I czy jest w Krakowie gdzieś gyros?, ale nie mam na myśli taki talerz mięso frytki, tylko taki jak w Grecji sprzedają, placek, frytki, mięso, sosy i to wszystko zawinięte w papier

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując