wolfy napisał(a):

. Nie mają nic na swoje usprawiedliwienie - muszą działać.
A o ich PR jestem dziwnie spokojny - niczym innym dotąd się nie zajmowali. Mają jeszcze szansę - trzeba podjąć wiele niepopularnych decyzji.
Założymy się, że niczego poza pozorowaniem ruchów i biciem piany nie zrobią? Ja już to widzę - to jest druga "Unia Wolności".
|
Mnie sie wydaje ze działaja na tyle na ile moga.Moga cos tam zmienic w prawie pracy (zeby ludzi nie zwalniali ) na ile to jest mozliwe,moga poreczac depozyty bankowe na ile ejst to mozliwe, i moga szukac oszczednosci na ile jest to mozliwe.To sa wszystko dzialania osłonowe,ktore kryzysowi nie zapobiegna ,moga go jedynie zlagodzic,ja i tak sadze ,ze ta sila kryzysu w porownaniu z innymi krajami nie bedzie taka mocna (dzis w jednym serwisow slyszalem ze na Ukrainie administracja nie ma czym zaplacic za media

rad wode , ale co tam Ukraina ,Californi grozi calkowite bankructwo).
PR owsko byc moze sa najlepsi (bo maja najwiecej sprawnych polityków),ale wyrasta im kandydat PR'owy - Kaczynskiego wyslali do solarium ,uszyli mu garnitur , w mediach nie ma Gosiewskiego, sa 3 divy ,mlodzi Poncyliusz i Bielan , w niedziele tez bedzie triumfalne oglaszanie powrotu do wladzy