Wyświetl pojedynczy post
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2009, 20:17
Ja tylko skomentowałem jego wyczyny ze sparingu z Brasov. Z Szachtarem ponoć wiatr mu przeszkadzał. Jest to temat, w którym można pisać opinie o naszych piłkarzach i taką wyrażam..a z Pawełkiem to nie jest to , że OSTATNIO nie grał najlepiej. Według mnie cała runda u niego leżała...choćby wspomnę "wypluwanie" przed siebie co drugiego strzału z Beitarem w Jerozolimie. Poza tym , może to szczegół, ale w meczu z Szachtarem Mariusz grał w bluzie z kapturem. Powiem szczerze, że na meczu pierwszy raz coś takiego widziałem. Może to nic, ale dla mnie jest to brak poważnego podejścia do meczu (mimo , że sparing) albo wyluzowywanie się na siłę. Może się czepiam, ale taką mam opinię. Co do wspierania Mariusza na meczach, zawsze będę oklaskiwał jego dobre interwencje, a po puszczonych golach będę śpiewał: "Nic się nie stało, Wisełko nic się nie stało..." bo mimo wszystko Mariusz jest piłkarzem Wisły , a Wisłę wspierać trzeba. Za to na forum będę pisał o nim to co uważam, co nie znaczy, że nie chciałbym żeby miał rundę życia..Pozdrawiam
Odpowiedz cytując