Lechista69 napisał(a):

szczaq21 napisal:
Jego wrzuta z przewroty
Jeszcze mi powiedz ze on tak chcial zagrac ^^! Dobrze ze macie Maleckiego... ten chlopak da wam sporo radosci, no i Lobo nie bedzie musial grac... 2 pieczenie na jednym ogniu =)!
|
Nie no kur** się potknął i tak przewrócił! Bądź człowieku poważny, chciał dośrodkować przewrotką i dośrodkował przewrotką, fart jest wtedy gdy piłka się od ciebie odbiję i wpadnie do bramki, a nie wtedy gdy zrobisz to co chciałeś!
Aby nie zaśmiecać tematu dodam, że ja jestem zadowolony z naszej polityki transferowej. Uważam, że lepiej dać "darmowemu" zawodnikowi trzyletni kontrakt na 300 tys € (razem 900 tys.), niż dać innemu klubowi 300 i kontraktu trzyletni kontrakt na 200 tys € (razem 900 tys €). Takie działania mogą nam zagwarantować piłkarzy na odpowiednim poziomie i dalszy rozwój ligi. Najważniejszy jest poziom sportowy, a to czy zawodnik jest darmowy czy trzeba za niego zapłacić mnie gówno obchodzi. Pomyślcie też, że jeżeli chcecie widzieć w naszej lidze "gwiazdy" (nawet te przestarzałe jak np. Dellas), to właśnie w tym kierunku musimy iść. Na Cyprze się opłaciło, w Polsce też się opłaci.