Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2009, 19:26
Cytat:
Mareq szkodsa tylko ze nie zauwazasz caly czas ze KE zamiast zajac sie czyms powaznym (chociaz raz) usuwa swoje wlasne buble. Dziekuje za takich przedsstawicieli narodu(ow) co nic nie robia tylko sobie eksperymentuja aby potem niesprawdzone lub nieprzemyslane rzeczy usunac.
7800 przepisow administracyjnych czyli w zasadzie o niczym. Tyle to nie ma chyba cala branza budowlana
Orzeu
po pierwsze nie wiesz czy Komisja się czymś powaznym zajmuje , czy nie bo się działalnością Komisji kompletnie nie interesujesz i wątpie byś np. chociaż raz odwiedził stronę internetową KE
To co napisałeś , to jest właśnie ,,jechanie dla zasady"

Cytat:
usuwa swoje wlasne buble
A dlaczego traktujesz Komisje jako jakąś ciągłość ?
Komisje się zmieniają , polityki się zmieniają , wreszcie prawo też musi być dosotosowane do zmieniających się realiów
Rząd RP i Sejm też krytykujesz za ciągłe zmiany w prawie ?

Cytat:
7800 przepisow administracyjnych czyli w zasadzie o niczym
Możesz mi wreszcie napisać skąd Ty bierzesz tą liczbę , do czego się ona odnosi i na przestrzeni jakiego czasu była ,,wyprodukowana" ?
Bo z Twojej wcześniejszej wypowiedzi jasno wynika , że w czasie gdy Komisja zajmowała się przeglądem prawa , to ,,wyprodukowała" 7800 przepisów

Cytat:
Nie zły, tylko niepotrzebny. To bardzo istotne rozróżnienie.
W kontekście tego do czego się odnosiłem , to nawet cholernie istotne
Chodziło mi , że nie jest to tak iż Komisja w styczniu zlożyla projekt a w grudinu uważa , że jest niepotrzebny . Prawo unijne tworzone jest od dziesiątek lat i zarzucanie tej Komisji , że nie może go oczyszcać , bo to jest przyznanie się do własnych błędów , jest upierdliwym doczepianiem i niczym więcej .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 29.01.2009 o godz. 19:55.