Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2009, 12:02
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Choc zupelnie jestem neizwiazany ,to jednak sie wypowiem i przyznam ze nic nie mam do tej dziary.Co wiecej - choc JP2 byl i jest autorytetem dla wiekszosci Polakow(szkoda ze niewiele to sie ma do postepowania , ale to temat na inna dyskusje) - to jednak dziara z papieżem , to troche obciach w obecnych czasach , tym wieksze moje pozytywne zdziwienie ze Malecki zdecydowal sie na cos takiego a nie jakies diably tasmanskie itp.

Jedno jest pewne - taka dziara do czegos zobowiazuje i mam nadzieje ze Patryk zdaje sobie z tego sprawe.
Myślę, że demonizujecie sprawę, koledzy.
Taka dziara zobowiązuje do ... odświeżania kolorów co jakiś czas. I tyle.
Brożkowi też chcecie sprawdzać czy "chwilą żyje" .
Chciał sobie taki portret zrobić to zrobił i ani mu to imprez nie zabrania ani nie zobowiązuje do lepszej gry czy nie faulowania na boisku. Estetyka zobowiązuje o dbanie o obrazek i tyle.

MCX napisał(a):Wyświetl post
Obejrzyj to jeszcze raz. Pawełek sam sobie tą piłkę wrzucił do bramki. Przecież on ją miał na rękach, wystarczyło chwycić, nie wiem jak udało mu się to "strzelić". Bramkarz to absolutny priorytet, mam nadzieję (albo raczej łudzę się) że uda nam się kogoś konkretnego zatrudnić przed rozpoczęciem rundy rewanżowej, bo jak nie to naprawdę będzie ciężko.
Jak patrzę na "interwencje" Pawełka to zaczynam rozumieć czemu Kazimierski ćwiczy tylko łapanie piłki . Przed Pawełkiem w tym szczególe bramkarskiego rzemiosła jeszcze dużo nauki więc nie ma co liczyć na bardziej wymyślny trening bramkarzy.
Pozostaje liczyć, że w końcu będziemy mieli bramkarza jakiegoś w końcu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.01.2009 o godz. 18:05.
Odpowiedz cytując