Wyświetl pojedynczy post
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2009, 11:12
Endrju 1906 napisał(a):Wyświetl post
Coś czuje że więcej emocji będzie w tym meczu niz meczu Polski !
Oj kolego jak się pomyliłeś
pawelwp9 napisał(a):Wyświetl post
Cwele specjalnie tak grają ;/ bo wiedzą że Polska może dużo zamieszania zrobic wrrr....
Nawet karnego nie strzelają ; /
Niesamowite jest to jak działa ludzka wyobraźnia. "Teoria spisku" to Twój ulubiony film

Tom'ash napisał(a):Wyświetl post
Niech to będzie nauczka, żeby 2 godziny przed meczem nie pisać że mamy awans.
janko04 napisał(a):Wyświetl post
i po ptakach... ja tv wyłączam może będzie cud ?
Kibice małej wiary. Wierność i wiara w sukces to powinno cechować Wiślaków, ale niestety przeważa w mentalności jednak nasza "polskość". Dobrze że wyłączyłeś ten tv bo nie zasługiwałeś na przeżycie tej wspaniałej chwili na żywo

spidey napisał(a):Wyświetl post
I się ku*wa zesrali, jak zwykle, cała Polska...
Patrz wyżej
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Proponuje 1 - dniowy ban dla każdego kto ich skreślił przed ostatnim gwizdkiem
przychylam się do tej prośby

Crusi napisał(a):Wyświetl post
Masakra, poprostu szok co nasi zrobili, nadal niemoge w to uwierzyc!!!
Wenta mnie rozwalil - "mamy duzo czasu panowie..."
Cała prawda o piłce ręcznej. W ciągu minuty można wygrać mecz. Zdarzyło mi się parę razy na własnej skórze doświadczyć takich meczów. Niestety najbardziej wspominam półfinały mistrzostw Polski we Wrocławiu gdzie to nasza drużyna była "Norwegią". Nie życzę nikomu takiego samopoczucia.

spidey napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam że nie wierzyłem, wyłączyłem na 2 minuty przed końcem jak przegrywaliśmy, cały wkur*wiony.
Potem czytam tu na forum i oczom nie wierzę, o ja osobnik małej wiary. Przepraszam!!!!!
Przeprosiny przyjęte.

Nie wiem ilu z Was oglądało poprzedni mundial w Niemczech, ale chcę nawiązać do postawy Bieleckiego. Karol Bielecki postrach wszystkich drużyn w styczniu '07 co dostał piłkę "wychodził do góry" i brama. Nie ważne czy 9, 12 czy 15 metr - nie bał się rzucać. Wczoraj cały czas się w****ialiśmy, że się "pcha" na 6 metr i nagle zaskoczył to dzięki jemu nie odpadliśmy z meczu 7 min przed końcem. Wyborna zmiana Jurasika. widać doświadczenie i przede wszystkim rzut z prawego rozegrania. Brakował gry skrzydłami, ale chwała dla Glińskiego, że się nie spalił przy tym rzucie ostatnim. Całe nasze szczęście, że nie wyszedł mecz bramkarzowi "statoilów" - 19 % skuteczności to fatalny wynik, ale to świadczy o tym jak my musieliśmy grać fatalnie w ataku, ile błędów popełniliśmy.
Szkoda , że nie wyszedł mecz Tłuczyńskiemu.

Przyznaję, że wyklinaliśmy ( oglądałem mecz z chłopakami z byłej drużyny) Wentę za to, że po rzucie na remis nie wziął czasu żeby przerwać Norwegom i żeby zyskać czas. Później "odszczekaliśmy" wszystko.
Na końću się popłakałem z radości.

Teraz mecz z Chorwacją. Cieszę się, że to nie Francuzi, bo bym był mniej optymistycznie nastawiony na to spotkanie. Jednak Chorwacja to gospodarz i jak już ktoś wspomniał w szeregach tej drużyny występuję najlepszy zawodnik świata. Obawiam się tylko sędziowania - bo zawsze gospodarze są uprzywilejowani pod tym względem - taki urok piłki ręcznej.
Odpowiedz cytując