1q2 napisał(a):

|
Swoja droga, to on gral calkiem niezle, czemu kolejny przyzwoity napastnik nie radzi sobie w przecietnej lidze, ciezko mi to pojac.
|
Normalnie 1q2, takie gwiazdy jaka liga. Wystarczy wspomnieć że poza bramkarzami (tu jednak bardziej liczy się indywidualne szkolenie które u nas - nie mylić z Wisłą Kraków i świetnym warsztatowcem Jackiem Kazimierskim- w kraju stoi na całkiem przyzwoitym poziomie) tylko 4 zawodników poradziło sobie za granicą. Uche, Żuraw (co by nie było grał w dobrym zespole i miał jeden bardzo dobry sezon) Kuba Błaszczykowski i Jeleń. Reszta to niesety kiepscy kopacze których polskie media kreują na gwiazdy no ale w końcu kogoś muszą. Wystarczy obejrzeć mecze gdzie strzelają bramki gwiazdy naszej ligi i zaraz po tym przerzucić się na kanał z Premier League, Primera Division czy Serie A. Różnica widoczna jest gołym okiem. Z tego powodu jakoś nie przekonują mnie opinie niektórych znawców futbolu którzy wypychają na zachód Pawła Brożka. Nie jestem wcale przekonany że Paweł by sobie w którejś z wymienionych lig poradził i.....on chyba też o tym wie bo jakoś nie pali się do wyjazdu.
Co do Sikory w Wiśle to bajka na 100%
Pozdrawiam