Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2009, 21:21
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Z pierwszym to sie zgodze ,natomiast co do drugiego to zamiast samoistnych przemyslen ,jednak wolal bym zaufac trenererowi Skorzy.Chyba ktos kto widzi go codziennie przez kilka godzin ma lepsze pojecie, niz my co do potencjalu Cebanu...Jest oczywiscie problem trenera bramkarzy ale albo Skorza i Bednarz sa slepi, albo bardzo niepochlebne opinie i artykuly sa nieprawdziwe.

Ja kompletnie nie wiem co prezentuje Cebanu ale jesli rzeczywiscie jest w miare dobry, to chyba najbardziej racjonalnym rozwiazaniem, bylo by zastosowanie opcji 0.Czyli obaj nasi bramkarze graja po rowno i kto z nich lepiej zaprezentuje sie podczas przygotowan , ten zostaje nr jeden na nadchodzaca runde.

Bylo by to z pożytkiem i dla Pawelka i Cebanu
Takiej opcji raczej nie ma. Sam Skorża często powtarza, że Cebanu brak doświadczenia. Pawełek jest nie do ruszenia przy takim stanie rzeczy. Bardziej chodzi walkę o bycie nr 2. Ogółem Cebanu najlepiej byłoby wypożyczyć gdzieś na rok, dwa - żeby się ograł. Podobno potencjał ma spory, więc a nuż przy innym trenerze bramkarzy by się rozwinął ładnie i byśmy ściągnęli "gotowca", albo byłoby widać, że nie ma co z gościem nadziei wiązać.
Odpowiedz cytując