|
Niedzielan wygrał nam turniej w Chicago (niezła kasa i prestiż, wiadomo że nie sam), przyczynił się dobitnie w tej rundzie do 1 bramki i przed kontuzją zagrał kilka świetnych meczy, strzelił bramkę Beitarowi choć było pozamiatane ale to el LM w końcu przez półtora roku. Dawidowski nie zrobił nic przez 5 lat. Koniec tematu bo każdy chętnie założyłby się że z Dawidowskiego nic nie będzie.
Zastanawia mnie fakt do Bednarz robi na zgrupowaniu? Czy jest to normalne zajęcie dyrektora sportowego, dodając że jest okienko transferowe? Czy ma tam on jakieś konkretne zadania do spełnienia?
Może się mylę ale wydaje mi się jego wyjazd jest trochę nie na miejscu. Żeby robić za brakującego zawodnika to możnaby wziąść wyróżniającego się juniora. Jeśli nie walczy o sprowadzenie zawodników to czemu nie szuka możliwych wzmocnień. Wydaje mi się że potrzebny moe być w sprawach organizacyjnych dotyczących zgrupowania ale czy to nie powinno być załatwione 2 miesiące temu.
Szkoda że Boguski teraz przed najważniejszym meczem w tym okresie nie jest w pełni sił zobaczylibyśmy na ile mocnym punktem jest Beto, choć z tego co Skorża powiedział to przez miesiąc od rozpoczęcia ligi będzie zawodnikiem głębokiej rezerwy.
|