Temat: Prawo jazdy
Wyświetl pojedynczy post
adam09
Banita

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2009, 17:53
WiselkaMLP napisał(a):Wyświetl post
a ja bym prosil o rade pisze tutaj bo chyba najbardziej logiczny temat ku temu:

mialem zaparowana szybe wyjezdzalem tylem za mna czekal dziad zeby wjechac a sytuacja byla taka ze zaparkowalem tak jakby na luku no to cofam i zeby nie przywalic w chlopa odbilem kierownica chyba za mocno i lekko otarlem samochod obok u niego nie ma chyba nic za to u mnie widac tego skutki ale to nie wazne ... wrocilem sie pozniej z kartka i napisanym kontaktem do mnie ... co jeszcze mozna zrobic
Moze napisane jest to nie logicznie ale mysle ze wiadomo ocb.

czy Wy się k**a nie nauczycie nigdy robić znaków przestankowych? O wiele się łatwiej taki tekst czyta i rozumuje.

Z tego co ja "domniemuję" bo napisałeś/aś to tak, że czytam to już 5-ty raz i dalej nie mogę zrozumieć do końca to nie masz się czego bać. Uszkodziłaś/eś samochód stojący obok. Zostawiłaś kartkę ze swoimi danymi więc Ci nic nie zrobią. Pogratulować postawy bo ostatnimi czasy takie zachowanie odchodzi do lamusa. Sam jestem tego przykładem gdzie na parkingu mi porysowali i wgnietli drzwi urywając przy okazji lusterko. Oczywiście za każdym razem nikt nic nie słyszał, nikt nic nie wie, nikt pieniędzy nie odda :(
Odpowiedz cytując