wolfy napisał(a):

Teraz Amica ma dobrą rundę i mamy najazd chorągiewek(wystarczy spojrzeć na daty rejestracji niektórych z nich), które przyszły nas ewangelizować i wprowadzać tutaj cywilizację białego człowieka, na zasadzie "nie szanujemy was, jesteście ciemiężyciel narodu wybranego i w ogóle, ale fajnie tutaj z wami pogadać".
Trochę to śmieszy, ale co kto lubi. Mnie to nie wzrusza, przeżyliśmy kibiców Beitaru, przeżyjemy i pyry. Jak dobrze pójdzie, to paru "wirtualnych" od nas się przeżuci i będzie spokój.
|
Dziwne, że moderator (a więc osoba, jakby nie patrzeć rozgarnięta) dochodzi do tak bezmyślnych wniosków.
Jeśli o mnie chodzi. Forum przeglądam od dawna i postanowiłem się zarejestrować po to, aby podyskutować na tematy kibicowskie i rzadziej piłkarskie. Jeśli to nazywasz "ewangelizowaniem i wporowadzaniem...(bla bla bla)", to chyba nie przykładałeś się za bardzo do czytania i przede wszystkim analizowania dyskusji, które miały tu miejsce.
Śmieszy ? Przede wszystkim śmieszy pyszałkowatość części Waszych kibiców." Przecież my jesteśmy Wisła, nam należy się szacunek ! Zobacz ile mamy mistrzostw ! Legia i Wisła najbardziej zasłużone kluby"

Większego zarozumialstwa ze świecą szukać. Może przed rejestracją wprowadzicie skrypt, który będzie wychwytywał kibiców z klubów, które mają mniejsze sukcesy niż Wisła. Bo jak oni śmią z Wami dyskutować ?! A jeśli już dyskutują, to tylko na kolanach i z szacunkiem. Bo Wy jesteście Wisła. I wygraliście z Barceloną !

Kolejny raz piszecie jak to Was ta Lech nie interesuje, śmiejecie się, szydzicie, a i tak temat za nie więcej jak kilka tygodni wróci, z kolejną dawką wylanej żółci. Zawsze wraca

Po prostu zapętlacie się w tych zapowiedziach.
Teksty o wytykaniu braku honoru są już szczytem śmieszności. To chyba znak, że świat się powoli kończy. Jak tak dalej pójdzie, w niedługim czasie należy spodziewać się przemówienia Kim Dzong Ila o obronie praw człowieka.
p.s. "Przerzuci" jak już.