Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2009, 00:31
Wyjaśnijmy kilka kwestii :

1. poprosiłem o statystykę nie Ciebie .
2. poprosiłem o statystykę nie możliwą do przedstawienia , więc nie miałem zamiaru aby ten ktoś mi taką statystykę faktycznie pokazał .
3. Napisałeś żebym ja dał jakąś ciekawą statystykę , tak jakbym a) brał faktyczny udział w waszej dyskusji b) domagał się kategorycznie co posta aby ktoś mi jakąś statystykę przedstawił
4. Dla podkreślenia ,,specycfiki" tej prośby dałem pierwsze lepsze badanie ze strony eurobarometru
5. Nie miało to żadnego związku z dyskusją , która umarła kilka(naście?) stron temu , jeżeli pierwsze na stronie było badanie na temat stosunku do palenia papierosów , albo opinii europejczyków na temat ochrony Humbaków , to własnie taki link został by umieszczony na forum .

Cytat:
Mam nadzieje ze tylko udajesz glupiego.
Nie

Poza tym nie wiem co ta dyskusja ma politycznego w sobie , ale jutro Rada Unii będzie dyskutowała na temat tego jak pomóc USA w sprawie więzniów z Guantanamo . Ponad 100 więzniów będzie musiało zostać przyjęta przez inne państwa i ważne jest aby Unia (jako jeden z głównych krytykantów Guantanamo) wypracowała w miarę jednolitą koncepcję i uzgodniła jakiś zarys działań w tej kwestii . Dlatego wynik jutrzejszego spotkania Rady Unii będzie niezmiernie ciekawy .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 26.01.2009 o godz. 00:34.