Pablo84 napisał(a):

Solorz jak wejdzie i na poważnie zainwestuje, zakryje całą reszte ligi czapką 
JedTs
Chłopie nie przesadzajże. Lech ma 3pkt przewagi tylko dlatego, że graliśmy +2 kolejki z rundy wiosennej.Inna sprawa, że cała runda jesienna, to jedna wielka porażka.
Zobacz, potraciliśmy pkt z 3 najsłabszymi zespołami ligi - cracovią, Górnikiem i ŁKS`em, przegraliśmy z beniaminkamiem -Śląskiem i Ruchem a mimo to mamy 3 pkt straty.
Poziom ligi się wyrównał? To raczej Wisła spuściła z tonu, tymczasem panikarze i wieczni pesymiści zachowują się tak, jak by Lech z Legią mieli 13 pkt przewagi.
Ciekawy jestem, jak byś pisał, gdyby runda skończyła się według planu.
|
To ty przesadzasz. Przegralismyt u siebie z Lechem i na wyjezdzie z Legia. Zapomniales juz? Potracilismy duzo pkt i fakt faktem 3 pkt sa do odrobienia. Ale caly czas na prozwizorce nie dojedziemy nigdzie. Lech takze gral te mecze z rundy wiosenej. Mi bardziej niz o wyniki jednostkowe chodzi o calosc. A calosc wyglada nastepujaco: kolejny seozn stracony pod katem wzmocnien. Czy wierzysz ze Gargula odmieni Wisle*jak do niej w koncu przyjdzie rzecz jasna) ? Gdzie sa mlodzi perspektuywiczni gracze? Kiedy bedzie stworzony jakis model podmiany zawodnikow ? Poki co mamy gowno a nie model .Ot co.
A Wiselce zycze w tym roku jak najlepiej. I nie tylko w tym.
PS. Nie moge prowadzic polemiki na biezaco , gdzy mam awarie komputera i korzystam z internetu w ograniczonym zakresie (a i czasie rowniez). Pzdr