Aro1234 napisał(a):

|
Tak, warto ją zwalczać, ale .......eniem na forum nic nie wniesiesz, chyba, że robisz to bo lubisz se posty ponabijać i poklepać po klawiaturze.
|
A jak chcesz ją inaczej zacząć zwalczać? Z tego co widzę, to właśnie na czatach, forach, w komentarzach na serwisach wyjawia się ta polska mentalność. Bo w realnym świecie, Polacy jednak są bardziej stonowani. Przynajmniej ja to tak widzę, bo kogo się np nie zapytam o Małysza, to nikt po nim nie jeździ, że to dziadek i powinien skończyć się ośmieszać. A na forach? Sporo osób po nim jedzie. Bo jak wiadomo przed monitorem jest się bezpieczniejszym.
Ale ok, koniec dygresji, bo to nie ten temat.
A co do samego meczu. Pierwsza połowa świetna, grana na luzie. Cóż, szkoda, że nie zagraliśmy tak z Niemcami. Ale przynajmniej nasi szczypiorniści w przeciwieństwie do piłkarzy potrafią się podnieść podczas turnieju. Za to należą im się wielkie brawa, nawet jak nie uda się awansować dalej.
Tiramisu- daj mi bana

Może jestem bardziej otwarty na świat niż Ty?
Chciałbym, aby Polska była na miejscu Francji. I to w każdym aspekcie- życia, sportu itp. Więc może ta ich otwartość nie jest taka zła. Pozdrawiam
darotsok73 w 'stolycy' nie mam nigdzie bana. Wyobraź sobie, że nawet na forum Polonii mam możność pisania. Ale tam tego nie robie, bo nie szanuje tego klubu