Lemoniadowy - rozwiń myśl, bo nie bardzo mogę załapać o co dokładnie chodzi.
Koyoot - tak pi razy drzwi, przy ogromnej dozie szczęścia do 2020 (Nie wiem skąd wziął mi się ten 2015). Liczę na coraz większą kasę za prawa z tv, nowego sponsora, przejedzoną kwotę ze sprzedaży Brożka, dochody z nowego stadionu (zakładam, że się będzie udawało go zapełnić - czyli cały czas będziemy musieli być w czołówce) i brak do tego czasu gotówkowych transferów. Wersja bardzo optymistyczna i tyleż nierealna, ale jednak. To jest 11 lat, przez które mamy do spłacenia 70 milionów + odsetki, czyli wychodzi to ok. 9 milionów przez pierwsze, 8 przez większość, po 7,5 ostatnie - na sezon. W tym roku Dudka załatał dziurę

.
Kot - bardzo ładnie, ale ja nigdzie nie pisałem o żadnej zabawce

. Może to Tobie użytkownicy się pomylili? W ogóle ten Twój post do momentu zarzucania Cupiałowi pożyczki, to nie do mnie. Na pytanie czego wymagam od Cupiała - odpowiadam, przeorganizowania struktur klubu, zatrudnienia poważnych ludzi do prowadzenia takiej działalności - słowem wydźwignięcia nas z długu, w który on nas sam umoczył. Co do Kapki i Miętty - to ja się z Tobą zgadzam, w szczególności do Kapki, to oni pierwsi powinni beknąć, ale ich już u nas nie ma, a po drugie to sami się przyjęli? I ciąg dalszy niżej po zapominamy o najważniejszym.
Bronex - Cupiał nie inwestował swoich pieniędzy, on je pożyczył, zatem inwestował pieniądze klubu Wisła Kraków (i jeszcze raz, dziękujemy mu za tę pożyczkę, bo dzięki niej staliśmy się najlepszym klubem w Polsce, ale przez właśnie to dyletanctwo Cupiała, które
kot chce usprawiedliwić, teraz tym klubem nie jesteśmy, a były wszelkie przesłanki do tego, by dominować ligę przynajmniej przez kolejne lata).