flamengista napisał(a):

Wydaje mi się, że nie do końca orientujesz się w sprawach, o których piszesz. Sprawa Stilica, o której wypowiedział się szef scoutingu Lecha jest tego przykładem. Smuda na komisji transferowej był za ściągnięciem Bośniaka, bo przeszedł on głosami 5:0. Widać naczytałeś się domniemywań w prasie i jakoś nie jesteś przyjąć faktu który jest Ci nie pomyśli.
To samo zresztą tyczy się rzekomego 'pompowania kasy przez Rutkowskiego'. Owa kasa była tylko na spłacenie starego Lecha. Od tego momentu nie dostajemy od właściciela żadnych pieniędzy, poza paroma reklamami Amiki na bandach. O tym była mowa już wielokrotnie, też jakoś trudno przyjąć Ci to do wiadomości. A tak jest, czy tego chcesz, czy nie.
Co do licencji etc, było już tutaj wiele pisane. Nie chce mi się przytaczać jeszcze raz argumentów, dlaczego Lech dla mnie to Lech niezależnie od wpisu KRS. Widać dla Ciebie klub to cyferki w papierach, a nie społeczność, która się wokół niego tworzy. Twój wybór, tylko musisz pamiętać, że od strony prawnej Wisłą Cupiała czyli spólka SSA też ma pewnie z 10 lat. Poza tym, nie sądzisz że schizofrenią jest zarzucać nam rok powstania 1992 i MP 1993 kolego? Albo jedno, albo drugie. Poza tym, MP 1993 ma bardzo niski moralny ciężar w zderzeniu z postawą Wisły w tymże roku.