wolfy napisał(a):

Nie powinniście mieć złudzeń - to wy ją tworzycie, bezpodstawnie pompując balonik, a później ze zdziwieniem odkrywając, że ten nie wytrzymał był i zszedł.
|
No nie do konca wolfy.Klub nie stawia sprawy jasno ani w jedna strone jak np w tym okienku Legia - (nie bedzie wzmocnien gotowkowych) ani w druga jak Lech - mamy kase i ja wydamy.
U nas sie wszystkich tylko mami obietnicami i odsuwa je w czasie z okienka na okienko - nas to jeszcze **** ale mami sie Skorze, ktory dopiero dzis przestawil sprawe jasno.
I tu nie chodzi o to by zdradzac jakies wielkie tajniki badz kopac pod soba dolki, tylko o zwykly przekaz.
Nie ma pieniedzy narazie na transfery gotowkowe i tyle.Stracil by na tym 'autorytet' klubu?Czy bardziej traci poprzez ciagle niedopowiedzenia.
Byla by chwilowa zaloba na forum ale nikt by sobie nie robil niepotrzebnych nadziei.
Wiec po czesci balonik pompuje sam klub i ludzie sie na to lapia.
Ja lubie sytuacje jasne i klarowne wiec z brakiem pieniedzy juz sie dawno pogodzilem, natomiast z takim trzymaniem w niepewnosci, by na koncu zawsze wypadal ten najgorszy dla kibica i klubu wariant, niekoniecznie.
Ciesza mnie wiec slowa Skorzy i powinno sie je gdzies przykleic , bo cyrk w tym temacie po nich mam nadzieje sie skonczy.
W ogole to jak nigdy nie bylem za zamykaniem tematow to po tym co powiedzial nasz trener , moze zdrowsze by bylo go zamknac do czasu gdy albo z kims podpiszemy kontrakt albo ktos od nas odejdzie.Bo na dzien dzisiejszy dyskusja w nim jest calkowicie bezcelowa - skupmy sie na przygotowania, sparingach itp.