Temat
:
Matura//Po maturze...??
Wyświetl pojedynczy post
medyk
Senior Member
Od: 07.2005
#
262
24.01.2009, 21:57
djjamajczyk
napisał(a):
j.polski podstawa (operon- 60% styczen 65%)
angielski podstawa :/ (operon 88% styczen 96% )
biologia rozszerzenie (operon 69 % styczen 84 %)
chemia rozszerzenie ( operon 72% styczen 80% )
fizyka rozszerzenie (operon 50% styczeń 60 %)
Temat z polaka coś z systemem totalitarnym
a dokładniej Omów mechanizmy i skutki działania systemu totalitarnego na wybranych utworach literatury polskiej i obcej”
Przygotowania hmm..do bioli zacząłem ostatnim tyg. sierpnia a rumieńców nabrały pod koniec września , operonowska była pisana z 2 działami z repetytorium
. Teraz przez ferie chce skończyć powtarzanie całości + robienie powtórek z najcięższych działów + pisanie matur spr.
Chemia podobnie tyle tylko ,ze chodzę jeszcze na dodatkowe lekcje raz w tyg. 1-1,5h + pisanie zadań z pazdry jak jest czas (ferie teraz ) + teoria i pisanie matur
Fize pisze powodu wymagań kilku uczelni i mój wynik z tego nie musi być tak wysoki wiec teorie przerobiłem na lekcjach dodatkowych i w domu tak co nie co -2h lekcji nie zawsze co tydzień . Teraz liczenie zadan .
Angol - nic ,bo juz 2 lata temu pozdawałem egzaminy wiec z biegu do angola , a polak..czytanie streszczeń jak mnie coś tknie
Ten rok spisałem na straty pod względem prywatnym bo ,ponieważ chciałbym się dostać na medycynę i dopięcie tych przedmiotów troche jest czasochłonne , ale ,że walka sprawia mi frajdę to do maja i ani tyg. dłużej da sie to uciągnąć
Potem 4 miesięcy leżenia ( qurcze zawsze się planuje odpocząć a potem zawsze nic z tego nie wychodzi
)
powodzenia zycze oby wiecej wiślaków na CMUJ
Dan Petrescu:
"Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
medyk
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do medyk
Znajdź inne posty napisane przez medyk