Wyświetl pojedynczy post
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2009, 21:57
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
j.polski podstawa (operon- 60% styczen 65%)
angielski podstawa :/ (operon 88% styczen 96% )
biologia rozszerzenie (operon 69 % styczen 84 %)
chemia rozszerzenie ( operon 72% styczen 80% )
fizyka rozszerzenie (operon 50% styczeń 60 %)
Temat z polaka coś z systemem totalitarnym a dokładniej Omów mechanizmy i skutki działania systemu totalitarnego na wybranych utworach literatury polskiej i obcej”

Przygotowania hmm..do bioli zacząłem ostatnim tyg. sierpnia a rumieńców nabrały pod koniec września , operonowska była pisana z 2 działami z repetytorium . Teraz przez ferie chce skończyć powtarzanie całości + robienie powtórek z najcięższych działów + pisanie matur spr.
Chemia podobnie tyle tylko ,ze chodzę jeszcze na dodatkowe lekcje raz w tyg. 1-1,5h + pisanie zadań z pazdry jak jest czas (ferie teraz ) + teoria i pisanie matur
Fize pisze powodu wymagań kilku uczelni i mój wynik z tego nie musi być tak wysoki wiec teorie przerobiłem na lekcjach dodatkowych i w domu tak co nie co -2h lekcji nie zawsze co tydzień . Teraz liczenie zadan .
Angol - nic ,bo juz 2 lata temu pozdawałem egzaminy wiec z biegu do angola , a polak..czytanie streszczeń jak mnie coś tknie
Ten rok spisałem na straty pod względem prywatnym bo ,ponieważ chciałbym się dostać na medycynę i dopięcie tych przedmiotów troche jest czasochłonne , ale ,że walka sprawia mi frajdę to do maja i ani tyg. dłużej da sie to uciągnąć Potem 4 miesięcy leżenia ( qurcze zawsze się planuje odpocząć a potem zawsze nic z tego nie wychodzi )
powodzenia zycze oby wiecej wiślaków na CMUJ
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując