Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2009, 19:28
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Ja sprawę rozumiem tak, Górnik nie chce płacić 30 złotych za te same miejsca, za które Ruch płaci 20. Co z tego, że są miejsca, za które się płaci 30, 50. 70 i 120 PLN, te same miejsca kosztują dla Ruchu 20, dla Górnika 30. Najtańsze bilety na Ruch kosztują 15 złotych, wobec czego Zabrzanie za wszystkie 7,5 tys. chcieli zapłacić 20, a tak płacą 15 za 2 tys.
I wreszcie, co się zmieniło od poprzedniego roku? Poza wtopą Chorzowa na giełdzie chyba niewiele. Wtedy dało się to zorganizować normalnie, a teraz się nie da? Jak dla mnie specjalnie taka szopka w ramach zemsty za to, że Górnik nie zorganizował rewanżowych derbów na Śląskim. Chcą się kłócić, niech się kłócą - ich sprawa, zapominają tylko, że przez właśnie takie akcje można rozpropagować ideę Euro 2012 na Śląśku, bo przecież niedługo na gigancie (nie chodzi o forumowego, na nim można ) grać się nie będzie dało. Wkurzające to jest, ale rzeczywiście chyba wszędzie poza Pyrlandią, wszyscy stwarzają problemy z tyłka, nie myśląc zupełnie o jutrze.
Ot, taka nasza mentalność.

Ciekawi mnie, czy Ruch sam zapełni cały stadion. Myślę że wątpię.
Nie zarobią, ale przynajmniej się pokazali. Boso, ale w ostrogach.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując