Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2009, 16:50
tomaszek67 napisał(a):Wyświetl post
...
Widzę, że Ty nic nie rozumiesz...ale było to już pisane tyle razy tu, wróć i poczytaj. Skoro ten nowy Lech to ta sama drużyna co ten stary Lech, to czemu Rutkowski musiał odkupywać barwy, historię i tradycję? Są to wartości, którymi można sobie handlować? Ale jak już wspomniałem, poczytaj wcześniejsze wpisy na ten temat, a będziesz wiedział o co chodzi.

A no i kolejna kwestia wałkowana tu już x razy. Gdy będą mieć papiery na Lecha w sprawie korupcji, to czemu wtedy będziecie Amicą? To są słowa człowieka z Lecha. Legia i Wisła będą odpowiadały za siebie, gdy postawią im zarzuty. I tu też widzę różnicę. Chcesz kolejną? Czy ITI i TF przyszły z licencją innego klubu i tabołem piłkarzy?

Ale ok, żyj sobie w tym świecie, nie chce mi się dalej po raz enty prowadzić na ten temat dyskusji. Pozdrawiam.

gdyby Drzymała nie chciał fuzji itp, tylko normalnie odszedł by z Grodziska i wszedł jako inwestor w Śląsk to wtedy było by wszystko ok(bez licencji, bez tabołu zawodników itp). Ale tak nie chciał. Polonia się na to zgodziła, tak samo jak wy. Cóż, dla każdego innego różne są wartości.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 24.01.2009 o godz. 16:56.
Odpowiedz cytując