dynek.pl napisał(a):

Najbardziej wkurza mnie brak jasnosci w naszej polityce transferowej. Tak jak w Lechu, ze powiedzieli, ze pieniadze zarobione w pucharach ida na transfery i poszly.
A u nas mial byc taki Nei niby, goscia nie ma i kasy nie ma.
Wydalem ponad 500 zl w tej rundzie na bilety. Mysle, ze sa ludzie, ktorzy wydali wiecej (np. na wyjazdy).
Ale zalozmy, ze 5000 osob wydalo po 500 zl no to mi wychodzi 2,5 mln zlotych - to nie sa male pieniadze , to wiecej niz 5% naszego budzetu.
Mniej wiecej tyle ile placimy odsetek od dlugu. Nie mam ochoty zeby moja kasa szla na TF.
Co mam przestac na mecze chodzic ? Ale mnie kręci atmosfera stadionu.
|
Po pierwsze - jasność w polityce transferowej ? Raczysz żartować twierdząc że jakikolwiek klub ma przejrzystą politykę transferową , no chyba że istnieje klub podający do publicznej wiadomości wysokości kontraktów , dokładną kwotę itd.
Po drugie - powiedz mi co jeszcze wspaniałego Lech zrobił , nie krępuj się . Domyślam się że jak oni powiedzą że Ziemia jest płaska i Słońce krąży dookoła niej to też w to uwierzysz ?
Po trzecie - ojejku jakiś Ty biedny tyle na bileciki wydać ... Ale załóżmy ze kupiłbyś karnet i już nie byłoby to 500 zł , a ok.170 , ale cóż taka opcja najwyraźniej mniej pasuje do spiskowej teorii dziejów...
Po czwarte - nie chcesz żeby Twoja kasa szła na TF ? Ale jaki to ma związek z zakupem biletów. Pieniądze ze sprzedaży biletów
NIE idą na dług , zasilają budżet Wisły Kraków S.SA
Po piąte - skoro kręci Cię atmosfera stadionu , a nie chcesz żeby Twoja kasa szła na Wisłę , czyli również pośrednio na TF to stój na Górce Jordanowej i stamtąd dopinguj...