Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2009, 13:44
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post

i to też jest wina Bednarza, że Polska to zadupie a polska liga to dno i kilometr mułu ?
Tu akurat sie nie zrozumielismy - to w pelni zasluga 'Lysego' a nie wina - inaczej sie nie dalo i zdaje sobie z tego sprawe.

jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem że Ty, mając do dyspozycji 0 € na transfery i pewnie nie wiele więcej na skautów co okno sprowadzałbyś do klubu ze trzech Błaszczykowskich, dwóch Boguskich i jeszcze do tego jakiegos Stilica. Wyślij CV do Wisły, może w obecnym zawodzie się marnujesz
hehe.Ja na prawde nic do Bednarza nie mam i wiem ze im mniej kasy(a cisnienie na wzmocnienia ciagle duze), tym mniejsze pole manewru i wieksza szansa na bledy.
Chcialem tylko troche ustawic do pionu pysia bo tak jak nie ma co za bardzo ganic Bednarza, tak nie ma go za co nadmiernie chwalic.

Szkoda ze i Skorza i Bednarz przyszli do nas w takim momencie ze na nic nie ma kasy, bo ciezko im sie do konca wykazac - ale jak to mowia, wiedzialy galy co braly.

A co do tego Czecha to jesli to ma byc ten bramkarz z nazwiskiem to na prawde Lysy powoli staje sie po prostu smiesznym czlowiekiem( moglby sobie takie teksty darowac) -gdzie jak indonezyjczyka to wysmialem od poczatku bo to jakis kosmos byl, to Czecha bym od razu nie skreslal.

Co prawda 'awansowal' z 1 ligi do drugiej ale moze akurat jest w miare solidnym goalkeeperem.

Ewidentnie widac ze na to okienko mamy tak jak w poprzednim 0 gotowki, do tego nie posiadamy ani skautow a jedynie kilku menago , ktorym wierzyc jak waidomo nie mozna.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując