ja_ka_ napisał(a):

|
zarejestrowany dziś, identyczne wpisy są na forum gorszej strony błoń
|
Dzięki za zwrócenie uwagi. Rzeczywiscie informacja pochodzi z Forum kibiców Cracovii. Nie wiem czy rzetelna. PS podalem informacje o oplacie 5 zl, zeby chetni wybrania sie na mecz, przygotowali sie ze moze ich czekac oplata za wstep, szczegolnie ze dotychczas na mecze 2. ligi koszykowki wchodzilo sie za darmo. Ja ka, prosze mnie nie zrozumiec, nie reklamuje Cracovii, nie zachecam do wplac na konto Pasow, zalezy mi zeby wierni fani Wisly pojawili sie na meczu. Przepraszam za nieporozumienie. Swoja droga , sam bym na to nie wpadł, ze moze to stanowic jakis problem na tym forum. Dzieki takim, jak Ty, ja_ka_ od razu chce sie zyc. Troche niemilo.
Dla tych, którzy chca nas wspomóc w meczu tzw wyjazdowym. Bo my będziemy tam, tak czy inaczej.
Najważniejsze zebyśmy wypełniali trybuny podczas meczy u siebie w hali przy Reymonta. Napewno doda to skrzydeł naszym chłopakom. Doping.
Co do listu, popieram. Trzeba uderzyć z propozycjami na samą górę, do zarządu. Pokażecie, ze Wam zależy. bo jakby obecnie druzyna koszykarska troche zapomoniana, w cieniu.
na wzór Pogoni Prudnik (2. liga) - miasteczko 23 tys ludzi

Każdy mecz Pogoni ogląda ok. 1000 widzów