Wyświetl pojedynczy post
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2009, 04:40
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Nie zapominaj o Niedzielanie ,ktory gra fatalnie(wiem wiem , kontuzja ale kogo to obchodzi), Cwielongu, ktory nawet w przecietnym Ruchu nie znalazl miejsca , Dudu ktory wlasciwie nic nie pogral.
Na przykład mnie to obchodzi.

Sparwa Ćwielonga pojawiła się rok przed przyjściem Bednarza, dużo w tej kwestii zrobił np Heler. Bednarz jako nowy dyrektor sportowy co prawda go podpisał, ale to nie on był inicjatorem tego transferu, a co do umiejętności zawodnika kluczowe zdanie ma chyba trener, co nie ?

Dudu, może jakby był wysokim napastnikiem, takim jak np mister Matusiak to by grał. Czy to był dobry grajek wie tylko Skorża i jego sumienie.

Cytat:
szkoda ze jedynie nasz klub to jego krotkim przystankiem bedzie, jesli nadal bedzie gral coraz lepiej , ale to akurat bylo warunkiem przyjscia.
i to też jest wina Bednarza, że Polska to zadupie a polska liga to dno i kilometr mułu ?

Ja wiem że Ty, mając do dyspozycji 0 € na transfery i pewnie nie wiele więcej na skautów co okno sprowadzałbyś do klubu ze trzech Błaszczykowskich, dwóch Boguskich i jeszcze do tego jakiegos Stilica. Wyślij CV do Wisły, może w obecnym zawodzie się marnujesz

Oczywiście transferami Matusiaka i Jirsaka to Bednarz raczej chwalić się nie będzie, pierwszy za siedzenie na ławie przez 3 miesiące i wkurzanie ludzi dostał 200 tys, a drugi kosztował duzo za dużo. Przy obecnej polityce 'nie mamy kasy' to jednak były duże wpadki.
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 23.01.2009 o godz. 04:43.
Odpowiedz cytując