Wez Ty nie wyjezdzaj z ' Lobo - reprezentantem Polski', bo to wstyd w ogole wspominac o nim jako o zasludze Bednarza.
To najwieksza wtopa ktora calkiem mozliwe bedzie kosztowala Wisle wiecej niz synonim najbardziej utopionych pieniedzy , czyli Dawidowski.Do dzis zrozumiec nie moge jak mozna bylo kogos takiego kupic.(gdzie dokladnie taka sama kiche gral w ostatnim swoim sezonie w Lubinie)
Co do reszty - Diaz+Jirsak narazie nie jest to plus ani minus,a w gdybania typu - 'bedzie o nim jeszcze glosno' ,szkoda sie bawic , Marcelo - fakt, wydaje sie ze to swietny zakup , szkoda ze jedynie nasz klub to jego krotkim przystankiem bedzie, jesli nadal bedzie gral coraz lepiej , ale to akurat bylo warunkiem przyjscia.
Beto - nic nie mozemy o nim powiedziec oprocz tego ze ma grube zaleglosci
Nie zapominaj o Niedzielanie ,ktory gra fatalnie(wiem wiem , kontuzja ale kogo to obchodzi), Cwielongu, ktory nawet w przecietnym Ruchu nie znalazl miejsca , Dudu ktory wlasciwie nic nie pogral.
Wiec moja odpowiedz brzmi - trochu malo ale nie zebym skreslal Lysego - po prostu staralem sie obiektywnie napisac jak na dzis dzien sie rzeczy maja.A jak 'jutro' sie zmienia, nie omieszkam poklepac Bednarza za to po lysinie