|
Już naprawdę nawet takiego optymistę jak ja zaczyna to wku*iać. Nie może Cupiał obejżeć jeszcze raz meczu z Lech czy 73 minuty w meczu ze Spurs na WHL.Może by go skłonilo do poświęcenia tych 400tys € na Fina(nie będe kaleczył jego nazwiska). Sciągają jakiś anonimowych bramkarzy na testy i ciągle jest to samo. W ciągu ostatnch 3 lat z nie wiadomo ilu testowanych zawodnikó kupiliśmy dwóch z tego jednego oddaliśmy po roku.Czy oni naprawdę nie mogą zatrudnić chociażby JEDNEGO scauta żeby pojeździł po Słowacji czy po Czechach(tzn teraz już za późno bo powinien taki scaut jeździć po tych krajach przez całą jesień żeby na początku okienka była sporządzona jakaś lista piłkarzy FAKTYCZNIE godnych zainteresowania). Mówią o jakiejś liście zawodników którymi są zainteresowani a na razie zakontraktowali Gargułe i kupili napastnika niepodziankę from Brazil. Bez obrazy dla Baszcza i Zienia ale chcialbym żeby odeszli i zobaczylibyśmy wtedy jak profesjonalny jest nasz klub i czy faktycznie obserwują jakichś zawodników mogących ich zastąpić.
A tak z innej beczki. Mam nadzieję że Zdravkovic i Henderson to byli "nadprogramowi" testowani. Obaj przyszli bo zostali poleceni. Mam nadzieję że Skorża mówiąc o tych dwóch-trzech zawodnikach nie mial na myśli bramkarza który był za słaby żeby dać mu szansę w sparingu i skrzydlowego na którym zastanawia się czy przydalby się w ME.
|