barthok napisał(a):

|
Najlepiej wyrwijmy wszystkie krzesełka - po co nam one przecież jesteśmy "fanatykami", łazienki z ciepłą wodą też nie są nam potrzebne w końcu wystarcza nam drzewko/toitoi... fany/wrzuty są ESTETYCZNE i raczej upiększają trybunę/ścianę. Może Tobie brud, smród i ubóstwo nie przeszkadza ale mi tak.
|
ze skrajnosci w skrajność,nigdzie nie napisałem żeby wyrywać krzesełka ,po prostu mi te vlepki nie przeszkadzają w niczym,o łazienkach tez nigdzie nie pisałem ale skoro poruszasz ten temat ,to wcześniej ludzie chodzili na mecze i nie mieli takich wygód jak czyste łazienki i nie narzekali ,zreszta teraz też na większosci stadionów ,a zwłaszcza sektorów gosci tego nie ma a jednak ludzie jeżdza i stoja w nich
oczwyscie brud i smród ,mi przeszkadza ,fajnie że są teraz takie łazienki i komfort ale przypierdalanie sie do vlepek to lekka przesada
jak już szukacie na siłe jakiego problemu,to problemem są pleksy które rzeczywiście przeszkadzają (i to dosyc bardzo bo widziałem gościa który sobie łapę na niej rozwalił bo maja ostro rogi) i w oglądaniu meczu i w aktywnym kibicowaniu...