1q2, nie zgodzę się z Tobą co do tego, że jest to tylko kolejna zbrodnia, za którą nic i nikt specjalnie się nie kryje i że być może jak, to czasem bywa, nie da się jej rozwiązać, bo tak i basta.
Moim zdaniem to nie przypadek, że w tym kraju każdy ważniejszy świadek, co do którego istnieje podejrzenie, że może swoimi zeznaniami obciążyć grube ryby popełnia samobójstwo. Pomijam czy z czyjąś pomocą czy bez, bo z tym pewnie różnie bywa.
Ja mam wrażenie, że została wyznaczona pewna granica, której dochodzenie w tej sprawie nie może przekroczyć, za każdym razem gdy zbliżamy się do tej granicy następuję zdarzenie(tutaj akurat "samobójstwo"), które znowu na jakiś czas oddala możliwość jej przekroczenia. I tak w kółko, więc nie chce być złym wróżbitą ale nie sądze, żeby w ciągu najbliższych kilku lat cokolwiek się w tej kwestii zmieniło.
Oczywiście tworzenie spec-komisji sejmowej to nieporozumienie.
Dawno przestałem wierzyć w to, że w tym ktaju sądy są niezawisłe, bo to widać gołym okiem, że pozostają pod silnym wpływem polityków i pewnie jeszcze czegoś lub kogoś.
a przy okazji,
od 1 stycznia 2009 na Białorusi obowiązuje podatek liniowy wynoszący
-
12% dla podatników nie prowadzących działalności gospodarczej
-
15% dla indywidualnych przedsiębiorców
no proszę Rwanda posiada mityczne jedno okienko, Białoruś pod rządami Łukaszenki podatek liniowy a Polska

W Polsce właśnie zakupiono zestaw 700 nowych fotoradarów, które oczywiście mają służyć naszemu bezpieczeństwu...
wie ktoś kiedy PO w sondażach będzie miało 120%