sambo napisał(a):

Dymisja Paździocha to ruch, który ucieszył wszystkich - sędziów, prokuratorów, korporacje prawnicze i mnie oczywiście również.
Był to jeden z najsłabszych MS jak do tej pory. W rządzie Donka z resztą prawie wszyscy są najsłabszymi ministrami od 15 lat.
Dymisja jak najbardziej oczekiwana i jak najbardziej zasłużona - sprawa powieszenia śmierdząca i odpowiedzialność ponosi PAŹDZIOCH...
A komisja do sprawy Blidy to miecz sprawidliwości natomiast w sprawie Olewnika gdzie śmierdzi już na kilometr to żenada - no cóż.
Chłopaki się bawią - jest to oczywiście żenada ale jeśli to miałoby stanowić o ich końcu to niech sie jeszcze powbawią - gorzej juz byc nie może przecież. Najgorszy rząd, najgorszy premier najgorsi ministrowie.
Czasy SLD przy nich to czasy najwyższej klasy profesjonalizmu hie hie
|
Na szczescie to tylko Twoje zdanie

Dla mnie wszystkie komisje bez wyjatku to jeden wielki cyrk ,ktory niczego nigdy w zasadzie nie rozwiklal(poza 'lub czaoposma' - jedyna' wielka' zasluga)wiec z zasady jestem temu przeciwny.Ale jak Olewniki ktorym swoja droga grubo odwalilo, chca ten cyrk miec , to niech go maja - stawiam wszystko ze nic ta komisja nie rozwiaze , poza tym ze napietnuje jednego ministra badz drugiego.
Branie odpowiedzialnosci przez ministra sprawiedliwosci ze jakis zakapior sie powiesil to nieporozumienie.Szczegolnie ze nie byl to zaden swiadek itp - co mial powiedziec to dawno powiedzial i w zasadzie wszyscy powinni byc zadowoleni - jednego chwasta mniej do wyzywienia.
Ja tu nie widze kompletnie zadnego zaniedbania, tak jesli chodzi o Cwiakalskiego jak i resze(sluzba wiezienna itp).Jak dostane w morde gdzies na ulicy, natychmiast napisze list do Tuska z żądaniem dymisji Schetyny i wszystkich szefow milicji w krk
Nie wiem czy to akurat za ministra zero bylo , ale załóżmy ze tak - rozumiem ze po powieszeniu sie jednej szmaty w Krakowie(chyba wiecie o co chodzi) ,zero powinien zrezygnowac ? - bo chyba nie ma rownych i rowniejszych? A sprawa byla tez baaardzo zagadkowa jesli przyjzec sie jej wszystkim aspektom.