Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2009, 16:14
sambo napisał(a):Wyświetl post
Dymisja Paździocha to ruch, który ucieszył wszystkich - sędziów, prokuratorów, korporacje prawnicze i mnie oczywiście również.

Był to jeden z najsłabszych MS jak do tej pory. W rządzie Donka z resztą prawie wszyscy są najsłabszymi ministrami od 15 lat.

Dymisja jak najbardziej oczekiwana i jak najbardziej zasłużona - sprawa powieszenia śmierdząca i odpowiedzialność ponosi PAŹDZIOCH...

A komisja do sprawy Blidy to miecz sprawidliwości natomiast w sprawie Olewnika gdzie śmierdzi już na kilometr to żenada - no cóż.

Chłopaki się bawią - jest to oczywiście żenada ale jeśli to miałoby stanowić o ich końcu to niech sie jeszcze powbawią - gorzej juz byc nie może przecież. Najgorszy rząd, najgorszy premier najgorsi ministrowie.

Czasy SLD przy nich to czasy najwyższej klasy profesjonalizmu hie hie
Na szczescie to tylko Twoje zdanie
Dla mnie wszystkie komisje bez wyjatku to jeden wielki cyrk ,ktory niczego nigdy w zasadzie nie rozwiklal(poza 'lub czaoposma' - jedyna' wielka' zasluga)wiec z zasady jestem temu przeciwny.Ale jak Olewniki ktorym swoja droga grubo odwalilo, chca ten cyrk miec , to niech go maja - stawiam wszystko ze nic ta komisja nie rozwiaze , poza tym ze napietnuje jednego ministra badz drugiego.

Branie odpowiedzialnosci przez ministra sprawiedliwosci ze jakis zakapior sie powiesil to nieporozumienie.Szczegolnie ze nie byl to zaden swiadek itp - co mial powiedziec to dawno powiedzial i w zasadzie wszyscy powinni byc zadowoleni - jednego chwasta mniej do wyzywienia.
Ja tu nie widze kompletnie zadnego zaniedbania, tak jesli chodzi o Cwiakalskiego jak i resze(sluzba wiezienna itp).Jak dostane w morde gdzies na ulicy, natychmiast napisze list do Tuska z żądaniem dymisji Schetyny i wszystkich szefow milicji w krk

Nie wiem czy to akurat za ministra zero bylo , ale załóżmy ze tak - rozumiem ze po powieszeniu sie jednej szmaty w Krakowie(chyba wiecie o co chodzi) ,zero powinien zrezygnowac ? - bo chyba nie ma rownych i rowniejszych? A sprawa byla tez baaardzo zagadkowa jesli przyjzec sie jej wszystkim aspektom.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 21.01.2009 o godz. 16:19.
94 - Allah Akbar!!