Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2009, 07:52
Cytat:
- Handerson to utalentowany zawodnik, po treningu widać, że ma dobrą lewą nogę. Widziałem, że ma niezłe uderzenie, ale trudno powiedzieć coś więcej. 45 minut gierki to za mało, żeby wyciągać wnioski. Podejrzewamy, że możemy mieć z niego pociechę - powiedział o testowanym przez Wisłę Kraków brazylijskim pomocniku Jacek Bednarz, dyrektor sportowy "Białej Gwiazdy".
PS

może nie będzie taki zły ten Brazylijczyk...zresztą testy prawie nic nas nie kosztują...dlatego nie mam nic przeciwko takimtestom...mogą nawet 3 dziennie testować.

Cytat:
- Mamy dwóch bramkarzy, a potrzebujemy trzech. Nie wiadomo, czy będzie numerem jeden czy numerem trzy. Kilka dni z nami potrenuje, a później zagra w meczu z zespołem z pobliskiej Denii - mówi Bednarz. - Być może wtedy będziemy wiedzieli co potrafi i czy go chcemy. Jeśli okaże się, że nie, zaprosimy kolejnego bramkarza - stwierdził Bednarz i natychmiast dodaje, że będzie to bramkarz "z nazwiskiem".
PS

ciekawe czy chodzi o tego Fina...

edit: it, równie dobrze może chodzić o Polaka, albo Niemca, Hiszpana itd...Bednarz przecież nie mowi że chodzi o Skandynawa
Ostatnio edytowane przez Proud : 21.01.2009 o godz. 08:09.
Odpowiedz cytując