prawnik25 napisał(a):

|
Nie chodziło o samego Brazylijczyka ale o całokształ polityki transferowej wg Bednarza i Wilczka. Ja z jednej strony nie dziwię się Cupiałowi że nie chce dawać pieniędzy Jirsak i Łobodziński- są odpowiedzią do której nie trzeba komentarza a jak dodamy że Łysy miał być ekspertem od rynku czeskiego to jest jak jest. Dla mnie ten człowiek jest spalony obstawiam że nie przetrwa do końca sezonu na stanowisku. Daj sobie siana z Diazem, za wzór dajesz gościa, mającego cały czas olbrzymie problemy z taktyką zresztą nie jedyne więc...
|
A ja sie z Toba zaloze ze nie przetrwasz do senior membera i wylecisz, bo robisz taka napinke jakby Cie ktos w dziecinstwie skrzywdzil. Nie masz bladego pojecia o pilce a chcesz wszystkich przekonac do swoich pogladow.Twoje posty mi bardzo pasuja do jednego zbanowanego urzytkownika ktory sie wiecznie napinal ze musimy grac przy Reymonta podczas rematu, wiec moze przydalo by sie sprawdzic twoje IP
Brazylijczycy z regoly nie maja pojecia o taktyce bo sa indywidalistami bo tam u Nich gra sie calkiem inny futbool, bardziej techniczny w ktorym sa wykozystywane umiejetnosci. Dla tego tak sa cenni na rynkach transferowych.
Jak gosc jest techniczny to i zalapie taktyke o to sie nie martw, a z Diazem to wyskoczyles jak gumka z majtek