Dla mnie już samo namówienie Marcelo do tego, aby przeszedł do naszej ligi uważam za naprawdę duży majstersztyk. Tak więc pod tym względem Bednarz ma u mnie plusa. Także to, że testują jakiegoś młodego Brazylijczyka specjalnie mnie nie martwi. Nie sprawdzi się to do domu. Goście robią co mogą,a wy ich jeszcze wyśmiewacie. Kogo chcecie żeby tutaj sprowadzali? Nie ma kasy, więc tak a nie inaczej to wygląda. Uważam, że są na tyle odpowiedzialni, że byle leszcza nie podpiszą. Jedyne co mam za złe Bednarzowi to to ,że wydał tyle gotówki na Gargułę. Widać ,ze facet działa z głową, ale tutaj się nie popisał. Przepłacił. Niemniej i tak mu ufam i wierze,że jego transfery będą solidne. A, że mu bardzo trudno kogoś kupić to inna sprawa. Kasy brak, klub bez sukcesów w Europie, takich jak my to są tysiące, zaplecza treningowego brak, liga przaśna...dużo by wymieniać. Tak więc trzymajcie za Bednarza kciuki żeby mu się udawało, a nie plujcie dla samego plucia.
P.S. Niektorych postów czytać się wręcz nie da. Z całym szacunkiem ale FraMat nie dasz rady

zaraz polegniesz, wielu przez Tobą stąpało tą scieżką ale rady nie dało.