Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2009, 20:45
bozar napisał(a):Wyświetl post
Na bogackiego, wy naprawdę nie widzicie nic złego w tym że jakiś kompletny Gall Anonim przyjeżdża na testy na zgrupowanie przedsezonowe pierwszej drużyny klubu która walczy o mistrzostwo w swoim kraju
Nie no, nie wierzę. A Nesta z tym porównaniem do Chelsea już mnie całkiem rozbroił.
Renomowane europejskie kluby testują takich młodych ,owszem, ale z druzyną rezerw, z zapleczem pierwszej drużyny, juniorami,młodzikami etc. Poza tym testują takich chłopaków kilkudziesięciu rocznie, do tego dochodzą wyłapani przez scouting itd.
Może się ten chłopak okaże przydatny może nie. Ale styl w jakim to się odbywa powoduje że mój ukochany klub jest wydany na pośmiewisko po raz kolejny, do czego my aspirujemy że mamy w klubie taką szopkę, do czego ja się pytam?!
Ja współczuję szczerze Bednarzowi. Może nie jest póki co orłem piłkarskiego managementu, ale też warunki pracy ma nie do pozazdroszczenia, więc działa jak desperat...
Innymi słowy - boso, ale w ostrogach.

Tutaj macie anegdotki, numer dwa z dedykacją dla Was.

gigant - armageddon wstrzymany do momentu, aż dostaniemy prerogatywy do banowanie za robienie nam skrajnego obciachu na naszym własnym forum. Poprzednim razem poszło o Kosowskiego, teraz też w końcu się doigrają.

Wielka afera, bo chcą jakiegoś gracza testować.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.01.2009 o godz. 21:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując