Temat
:
Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów
Wyświetl pojedynczy post
qbbba
Senior Member
Od: 09.2003
#
1585
19.01.2009, 19:23
wolek1986
napisał(a):
od 1 lipca będzie wolny J.Dudek gracz doświadczony (35 lat) ale nadal świetny bramkarz. Nie lada problemem byłoby go namówić na podpisanie kontraktu z nami ale myślę, że jeśli kontrakt opiewałby na 350 tyś Euro to miałby nad czym się zastanowić. Realowi zaproponowalibyśmy wypożyczenie już teraz i przez pół roku zweryfikowalibyśmy jego umiejętności ;D a potem podpisalibyśmy kontrakt obowiązujący od 1 lipca. Tak jak ktoś napisał dobrym pomysłem byłoby spróbować wypożyczyć Ebiego. Gracz na lewe skrzydło i do ataku
Niestety nie wiadomo czy chciałby spróbować sił w Polskiej lidze jak też nie wiadomo do kiedy ma kontrakt z Racingiem. Co do prawej obrony nie mam pomysłu bo ani Golańskiemu ani Bronowickiemu nie kończą kontrakty w najbliższym czasie i też raczej nie kwapią się do odejścia ze swoich klubów. Sprowadzenie w 1 lipca Żurawskiego to priorytet. Ten zawodnik napewno wniósłby sporo dobrego do drużyny. Jeśli z budżetówki klubu zeszliby tacy zawodnicy jak: Dawidowski, Cantoro, Zieńczuk czy Baszczyński to na pewno znalazłyby się pieniądze na zakontraktowanie w.w. zawodników.
Pozdrawiam
Mozesz byc pewien, ze w nastepnej edycji na najglupszego posta roku, zaglosuje na Twojego.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
qbbba
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do qbbba
Znajdź inne posty napisane przez qbbba