Wyświetl pojedynczy post
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2009, 17:28
Jeżeli ten Brazylijczyk ma być piłkarzem o którym Skorża mówił wczoraj, na temat wzmocnień lewej pomocy to ja przepraszam i wychodzę z pociągu o nazwie Wisła mistrzem polski A.D. 2009 r. szkoda czasu i wstydu, którego moglibyśmy sobie oszczędzić. Wiadomo że odchodzą Baszczyński i Zieńczuk a próby ich zastąpienia tego typu anonimowymi zawodnikami są kpiną działaczy ze wszystkich kibiców klubu bez wyjątku.

To są półśrodki na których działamy od kliku sezonów, co chce po sobie zostawić Cupiał- chce być drugim Ptakiem w polskiej piłce czy ma ambicje przebicia tego ostatniego a już naprawdę niewiele mu brakuje.

Co pozostało z zapewnień Skorży po grudniowej rozmowie z B.Cupiałem, po której na spotkaniu z kibicami trener tryskał humorem- można mieć wątpliwości czy było to szczere z jego strony

Jedno już jest pewne nie obronimy tytułu mistrzowskiego przy takiej wspólpracy dyrektora sportowego i RN- nie wyciągamy wniosków z lekcji 8 miejsca w lidze 2 lata temu a to jest grzech pierworodny...

Do tej pory śmiałem się ze słów Bednarza że interesują nas wszyscy zawodnicy choćby Eskimosi- dzisiejszego dnia te słowa nabierają nowego wymiaru..

A nam pozostaje czekeć, mam taką nadzieję że również kibice i struktury w których działają sympatycy tego zasłużonego klubu wystosują w odpowiednim czasie stosowne oświadczenie jakiekolwiek ono by nie było bo tak dalej działać się nie da przy tym sposobie zarządzania
Odpowiedz cytując