Wyświetl pojedynczy post
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2009, 16:39
Miałem wystosować swoją odezwę i zapytanie zarazem w Pytaniach do moderatorów..., ale skoro powstał pomysł amnestii to napiszę tutaj.
Chodzi o ziomka z mojej mieściny- Maniek_Olkusz, młody użytkownik, na forum zaledwie od kilku mcy, a "na półce z trofeami" już 3 bany.
Pierwszy powód banicji jestem w stanie zrozumieć (chodziło o stwierdzenie sracovia w zapytaniu jak starozakonni ugościli bodajże Amicę Poznań), bo jeśli mamy trzymać poziom to trzeba w ten sposób reagować.
Drugi powód jest dyskusyjny, bowiem z tego co mi pisał banita Maniek chodziło o dublowanie posta.
Zaś trzeciego powodu banicji nie jest w stanie podać sam poszkodowany, przeglądałem jego ostatnie posty i niczego się nie doszukałem, również w Pytaniach... nie zauważyłem donosu. O co więc chodzi?
Trzeba pokazać "sierściuchom" ich miejsce w szeregu, owszem, bo nikt chyba nie chce żeby na naszym forum panoszyły się pokemony, ale mam wrażenie, ze ktoś tu się chyba zbytnio zagalopował. Patrząc na wywody jakiegoś lamusa (piekny roman) w topicu kibic w rozterce!!! można zauważyć pewną niekonsekwencję... Jakie było oburzenie jak na jaw zaczęło wychodzić to kim naprawdę jest wydymek, a tu kolo pisze otwarcie co i jak i nie ma bana...

Wolność dla Maniek_Olkusz !!!

Niedawno się dowiedziałem- "Caps lock się znowu zaciął? Następnym razem się rozstaniemy na zawsze."... Brawo, durniejszego powodu nie można było znaleźć... Kpina...

Mało tego, pokażcie mi co to był za post, bo w wyszukiwarce go nie ma, a przeglądałem jego posty od końca grudnia...
Ostatnio edytowane przez simone : 18.01.2009 o godz. 19:32.