Wyświetl pojedynczy post
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2009, 14:56
Ala1955 napisał(a):Wyświetl post
Witam Was!
Czy zna ktoś osobę o nicku speedfashion zarejestrowanego I.2009? Dostałam przed chwilą od niego priva o treści:
"Witaj, chciałbym zwrócić się do Ciebie z pewną prośbą, mianowicie chodzi mi o to, że potrzebuję kilku wypowiedzi na temat "antyplicyjnego etosu kibica". Czy możesz się wypowiedzieć? Informacje nie będą wykorzystane w żaden niecny sposób, po prostu są mi potrzebne do pracy na temat etosu kibiców. Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam. No i jeszcze jedno, względem kogo masz bardziej negatywne odczucia - policji czy Kałużan?"
i w mojej głowie zrodziły się jak najgorsze podejrzenia w stosunku do tej osoby. Chyba że ktoś z Was go zna a ja bezpodstawnie go podejrzewam. Zna go ktoś?

PS Abdul i 80 kg może być słodkie
też to dostałem. jak zapytałem kim jest, o co chodzi i czemu akurat ja, to dostałem odp.:

Cytat:
spokojnie, jestem kibicem Wisly [nie dzialam w zadnych organizacjach, ani w niczym takim], po prostu potrzebuje kilku opinii do pracy zaliczeniowej na studia. Oczekuje jakiejs krotkiej wypowiedzi odnosnie Twojego stosunku do policji [stosunku jako kibica]. Wybralem losowo. Oczywiscie jesli nie chcesz, to nie musisz odpowiadac. Z gory dzieki i pozdrawiam. Aha, nie martw sie, nie podaje skad mam wypowiedzi [napisalem, ze jako kibic czerpie je od znajomych].
a jakiż ja moge mieć stosunek do policji ? he he...