Wyświetl pojedynczy post
wolek1986
Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2009, 12:48
od 1 lipca będzie wolny J.Dudek gracz doświadczony (35 lat) ale nadal świetny bramkarz. Nie lada problemem byłoby go namówić na podpisanie kontraktu z nami ale myślę, że jeśli kontrakt opiewałby na 350 tyś Euro to miałby nad czym się zastanowić. Realowi zaproponowalibyśmy wypożyczenie już teraz i przez pół roku zweryfikowalibyśmy jego umiejętności ;D a potem podpisalibyśmy kontrakt obowiązujący od 1 lipca. Tak jak ktoś napisał dobrym pomysłem byłoby spróbować wypożyczyć Ebiego. Gracz na lewe skrzydło i do ataku Niestety nie wiadomo czy chciałby spróbować sił w Polskiej lidze jak też nie wiadomo do kiedy ma kontrakt z Racingiem. Co do prawej obrony nie mam pomysłu bo ani Golańskiemu ani Bronowickiemu nie kończą kontrakty w najbliższym czasie i też raczej nie kwapią się do odejścia ze swoich klubów. Sprowadzenie w 1 lipca Żurawskiego to priorytet. Ten zawodnik napewno wniósłby sporo dobrego do drużyny. Jeśli z budżetówki klubu zeszliby tacy zawodnicy jak: Dawidowski, Cantoro, Zieńczuk czy Baszczyński to na pewno znalazłyby się pieniądze na zakontraktowanie w.w. zawodników. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując