Wyświetl pojedynczy post
PasiorWKS
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2009, 11:50
TSW06 napisał(a):Wyświetl post
no w sumie racja. dalej mamy przeciez jedna z silniejszych kadr jesli nie najsilniejsza w lidze. przy dobrych przygotowaniach jestem pewny mistrzostwa bo przeciez Pan Maciek Skorza wie jak poustawiac pilkarzy. nie zgodze sie jednak ze skrzydlami.
ja dla mnie Pawełek-Baszczu(Singlar),Cleber,Glowacki(Marcelo),PioBroze k-Malecki,Sobolewski,Jirsak,Boguski(Cwielong)-PaBrozek,Beto
Jaja sobie robisz. No chyba że to była ironia. Najsilniejsza kadra w lidze? Cwielong? Beto o którym na razie nic nie wiadomo? Singlar? I to wszystko do pierwszego składu plus Baszczyński który już ma swoje lata a i nie gra tak dobrze jak 2 lata temu. Z tego składu co podałeś to bym zostawił może z 7 graczy, kupił 3-4 porządnych grajków i wtedy mamy jedną z najsilniejszych kadr. Bo o ile pierwsza jedenastka jest jeszcze w miarę mocna to ławka rezerwowych - tragedia. Ale i tak nikt pewnie już do was nie dojdzie bo polityka transferowa waszego klubu jest jedną z gorszych w lidze. Już nawet Jagiellonia potrafi znaleźc dobrego grajka z Boliwii, albo Alena Skoro, swego czasu gracza OM. Choć u nas w Śląsku też tak różowo nie jest.
Pozdro
Odpowiedz cytując