|
Serdeczne dzięki za zbanowanie mojego pierwotnego konta: westersyl
Chyba moderator miał problem z interpretacją tego co napisałem ale jeśli nie interesuję się realiami Wisły to trudno to faktycznie trudno to zrozumieć.
Słowa "ty cioto jebana" nie są skierowana do Marcina Baszczyńskiego, to są jego własne słowa, które on użył w meczu ze Śląskiem Wrocław w kierunku sędziego. Chciałem podkreślić to, że przez jego już nie pierwsze takie wybryki po prostu tracimy szanse na wygranie meczu. Pierwszym takim wybrykiem był mecz z Odrą gdzie pokazywał środkowy palec kibicom. Nie chciałem obrazić żadnego z piłkarzy Wisły po prostu źle mnie ktoś zinterpretował moje słowa bo prawdopodobnie nie znał tej sytuacji. Słowa "inwalida" to słynne określenie które używało 99 % tego forum po meczu w pewnej miejscowości w Grecji w stosunku do Marka Zieńczuka również nie jestem autorem tego określenia zresztą czy ktoś daje bany dlatego, że ktoś napiosze na Niedzielana inwalida czy Dawidowskiego ? Odpowiedz jest prosta NIE.
Chciałbym aby ten kto zastosował w obec mojej osoby kompletnie nie zasłużonego bana, spróbował zinterpretować jeszcze raz mój zapis, bo wiem. że może to wyglądać faktycznie trochę mocno ale nikogo nie chciałem obrazić, moja argumentacja usprawiedliwa mnie w każym %.
|