CUPIAŁ ŻADNEJ KASY NIE DAJE od mniej więcej 5 lat!!!!!!
Wisła jest samowystarczalną spółką, która na siebie zarabia całkiem sporo, sęk w tym, że zarobione pieniądze bieżąco wydaje na terazniejsza działalność (m.in przez konrakty typu Cantoro, Dawidowski) ,a jak coś zostanie, to oddaje Cupiałowi.
Wy tutaj chcecie transfery gotówkowe, a na wymianę głupiej murawy czekamy od paru lat.
Wisła od dawna grała techniczną piłkę, jednak gra na kartoflisku u siebie to ewidentny strzał w stopę.
Mało co mnie tak w****ia jak teksty o kasie Cupiała i jego kasie aktualnie wpompowanej w Wisłę.
Nie pozostaje na nim innego jak spokojnie czekać do zakończenia okna transferowego-Mam tylko prośbę-Nie miejcie zbyt dużych pretensji do Bednarza i Skorzy.Jeśli się nie wzmocnimy w tym okienku, oznacza to,że cel jakim jest mistrzostwo, to tylko mrzonka sternika klubu.
Pocieszam się tylko jednym- nie sądzę, że ktoś w klubie jest tak głupi by pozwolić na brak wzmocnień, ponieważ (mam nadzieję), zdają sobie sprawę z tego, że zmieniły się zasady eliminacji do LM.Jeśli w tej chwili konkurent do nich awansuje, może odskoczyć od reszty ligii tak jak my w poprzednich latach.
Dlatego Garguła w tym okienku transferowym to oczywista oczywistość.Jeśli będzie inaczej może być naprawdę kiepsko.
Zazwyczaj jestem optymistą, ale nawet mi czasami udziela się "klimat" tego tematu