Wyświetl pojedynczy post
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2009, 12:24
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie sprawa jest oczywista. Za Baszcza i Zienia dostajemy 200 tys. euro + oszczedzamy na ich kontraktach jakies 150 tys. euro. Za czesc tych pieniedzy juz teraz sciagamy Gargule ktory moze grac na lewej stronie tak jak Wilk w Lechu (Lech gra praktycznie bez nominalnego lewego skrzydlowego). Na lewą pomoc mamy w razie czego Diaza, Brozka czy tez Cwielonga wiec sytuacja jest opanowana.
Za reszte kasy kupujemy zmiennika dla Singlara na prawa obrone. Czy to bedzie kolejny pan Murzyn czy tez ktos mlodszy np. z ME nie ma dla mnie znaczenia, grunt zeby byl zmiennik.
Ladnie to wykombinowalem?

Bardzo ładnie

Mam nadzieję że właśnie tak będzie - jest to dość prawdopodobne. Czy nam to wystarczy do obrony mistrzostwa? Zobaczymy...

Na marginesie żeby naświetlić nieco tło (bo wciąż widzę że oczekiwania transferowe są "nieco wygórowane"
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,357...adal_beda.html

Szczególnie ten fragment powinien Wam dać do myślenia:
Cytat:
Zaczęło się pod koniec 2008

Najszybciej kryzys odczuła Tele-Fonika Kable. Pod koniec 2008 roku w całym kraju pracę straciły 902 osoby, a jedna trzecia zwolnień dotyczyła Małopolski. - To ruch wymuszony ogólną sytuacją na rynkach światowych. Choć niebezpośrednio kryzys dotyka również nas - mówi rzecznik myślenickiej Tele-Foniki Aleksy Pachwicewicz. PUP w Myślenicach informuje, że firma w najbliższym czasie ma zamiar zwolnić jeszcze 76 osób. Ciężkie czasy Tele-Fonika chce przetrwać, ograniczając koszty produkcji poprzez skupienie ich w zakładach, które zużywają najmniej energii, wody i środków technicznych.
Proszę zejdźcie na ziemie - to nie jest czas do inwestycji - także w piłkarzy

pzdr
Odpowiedz cytując