SZYMEK_TSW napisał(a):

|
Spokojnie Wojtek, MC miał chyba kupić 16 nowych graczy po minimum 25 mln euro za jednego, tak kiedyś gdzieś czytałem albo słyszałem. A narazie połowa stycznia i nikt nie zasilił ich, jedynie bedą przeplacać za wykreowane medialnie gwiazdki bo żaden zawodnik z jakimiś ambicjami nie pójdzie za kasą. A jak się to kończy widzimy po Chelsea ktrórej Romek chce się pozbyć
|
Spokojnie, pójdą i to nie jeden. Ma gość kasę to i porządni pilkarze się znajdą. Narazie pewnie trwa badanie czy aby Arab ma naprawdę taką wajchę, żeby tyle płacić za zawodnika. Jeśli tak,to nie ma siły i Kaka trafi do City. Tutaj nie chodzi o niego,on może nawet nie chcieć, ale o całą rzeszę stworów, ktotrzy żerują na biznesie piłkarskim. Prowizje, marże, przy 100 bańkach pięknie to wygląda. Jak będzie się to opłacało Berlusoniemu,calej rzeszy agentów, to Kaka trafi do City. W czasach recesji,takie City wyrosnąć może na zbawcę wielu klubów. Choć osobiście do City i Milanu mam obojętny stosunek, to całej sprawie uważam warto się przygląda. Swoją droga bardziej mnie interesuje Hull, czy też Wigan niż potęgi napompowane pieniędzmi, które wystarczają do pierwszego.... kryzysu.
A inna sprawa to kto im doradził,aby kupowali City. Przecież to najgorszy z mozliwych wyborów, ani to tradycji, osiągnięć, w cieniu United. Rzeczywiście na kasie im nie zalezy i 100 baniek mogą wydać

są do tego zdolni.