<Crasch> napisał(a):

kiedy odchodził wyczytałem przez link zapodany na tym forum że za taką kwote odszedł do Cadiz.
nie wiem może było tak jak mówisz w końcu jak wiemy wiekszość źródeł informacji nie jest wiarygodna ; )
|
Ja nie mam pojęcia, ale wiem, że kontrakt z nim został rozwiązany obustronnie, bez wypłaty żadnych odszkodowań. Zatem 200 tys. od Cadiz za darmo? Może tyle dostał Kamil za podpis. Później na tym forum ktoś dorzucał linki, że z Cadiz do Nikozji się przeniósł za 2 miliony euro...
Co do Cebanu to ma 22 lata, powiedzcie mi ilu bramkarzy gra w tym wieku w pierwszych jedenastkach? Zgadzam się Wilu, że jest duża szansa, że z gościa nic nie wyrośnie, ale winę wskazywałem, o kasynach nic nie wiem - przybliżysz temat? Prawdą jest również, że przydałoby mu się ogrywanie przynajmniej w I lidze, bo te mecze które bronił w pierwszym składzie, to niestety przydarzały mu się farfocle - po prostu brak doświadczenia. Jednak wszyscy trenerzy zgodnie twierdzili po treningach, że to spory talent, dlatego wprowadzanie takiego piłkarza do pierwszego składu powinno się odbywać, gdy będzie miał przynajmniej 25 lat, teraz powinien ogrywać się gdzieś niżej. Nie oszukujmy się również, nikt nie gwarantuje, że z niego coś wyrośnie, ale również nie jest dla mnie zrozumiałe, jak siatkarz Juszczyk ma być pewniejszy do Cebanu (chyba tylko dlatego, że te kilka meczy w Ekstraklasie miał).
Ogółem chodzi mi o to, że nagonkę kierujcie w stronę pana K., a nie Bogu ducha winnego Cebanu, który mało co gra, bo tak na zdrowy rozsądek nie pamiętam żeby z ławki wszedł bramkarz i dobrze się zaprezentował (vide np. Jarosiński)
tupet napisał(a):

a tu co Kondrat wraca
|
O przerąbane, istny "Dzień świra"!