wolfy napisał(a):

Na szczęście obowiązku żadnego nie ma.
Mimo wszystkich problemów trapiących ten temat, wszelkie próby jego zamykania nawet na kilkanaście godzin kończyło się rozróbą. Zresztą, po ostatniej reaktywacji i okresie bezwzględnego banowania jest on w najlepszej formie od czasów wejścia na rynek neostrady.
prawnik25 - wikipedia, szczególnie polska, nie jest wiarygodnym źródłem informacji w tego typu sytuacjach. Może warto poczekać - powiedzmy - rok z oceną zawodnika? I tak wszystko wyjdzie w praniu, a jechanie po Bednarzu tylko dlatego, że sprowadzony zawodnik nie jest znany i nie ma wyrobionej marki... Fakt, wielu takich piłkarzy jest w naszym zasięgu finansowym: Niedzielan, Żurawski, Matusiak, Svitlica, Olisadebe. Można by jeszcze sprawdzić, czy Saganowski nie jest przypadkiem do wyjęcia.
A Beto na DVD oglądał Skorża i nie jest wcale powiedziane, że Bednarz nie obserwował go na żywo.
|
Za szybko chyba pochwaliłeś forumowiczów, Juszczyk, Pawełek, Kazimierski a co to ma wspołnego z polityką transferową- moja opinia jest taka zawodnicy których mieliśmy testować w Hiszpanii nie zdołali wyrobić odpowiednich dokumentów, byli za słabi, nie zgodzili się na testy- Bednarz zresztą wspominał że wysłali zaproszenie na testy do dwóch GK- bardziej ucieszyłaby mnie informacja choćby o testach skrzydłowych, ofensywnych pomocników etc. Bednarz wspominał również w grudniu że jesteśmy zainteresowani dwoma napastnikami w przedziale wiekowym 21 a 24 lata czyżby więc Żurawski był jedynie podpuchą vel nie stać nas w tej chwili np na Nowak?