Wyświetl pojedynczy post
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2009, 20:09
...MISTRZOWIE POLSKI NIE SPROWADZĄ NOWEGO BRAMKARZA

Wszystko wskazuje na to, że Wisła Kraków nie będzie miała nowego bramkarza. W klubie zostaje bowiem Marcin Juszczyk, który porozumiał się z działaczami. Wychowanek Białej Gwiazdy na pewno nie zdecydowałby się na taki ruch, gdyby miałby w zespole Macieja Skorży być trzecim w kolejce do gry między słupkami.

Nowa umowa Juszczyka z Wisłą ma obowiązywać przez rok. - Tak naprawdę negocjacje w tej sprawie już się zakończyły. Pozostały jedynie sprawy formalne – sprawdzanie kontraktów itd. Z mojego punktu widzenia osiągnęliśmy porozumienie i nic nie powinno tego zmienić, aczkolwiek wiadomo, że do momentu podpisania umowy nie chciałbym składać żadnych deklaracji. Mam jednak nadzieję, że do końca tygodnia ów podpis złożę - stwierdził wychowanek Wisły.
- Z tego, co jest mi wiadomo, to w chwili, kiedy podpiszę z Wisłą umowę, klub nie będzie się starał zatrudnić nowego piłkarza na tę pozycję. Zostanie kadra bramkarska taka jak do tej pory. Nie sądzę, aby Wisła chciała utrzymywać czterech bramkarzy na kontraktach, mogłoby to również doprowadzić do powstania niezdrowej rywalizacji między nami - zdradził Juszczyk, który o miejsce w bramce Wisły rywalizuje z Mariuszem Pawełkiem i Ilie Cebanu.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując