Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2009, 19:49
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Widocznie nie ma kasy na lepszego bramkarza. A ze nie ma kasy na transfery to wiadomo juz od...dawna.
Tu nie chodzi o kasę bo myślę że dałoby radę znaleźć zawodnika na tą pozycję za darmo. Wystarczy że nie gra w siatkę i już się nadaję.

Problem jednak moim zdaniem leży znacznie głębiej.
Cytat:
Co do Kotorowskiego, moim zdaniem nie posłużyła mu zmiana trenera bramkarzy. Możecie mi wierzyć, że to jeden z najistotniejszych czynników wpływających na formę, mimo że nikt głośno o tym nie mówi. Czasami błędy wynikają nie z nieudolności bramkarza, ale właśnie złych treningów. Łatwo jest zatracić dynamikę, trochę się przymulić itd.
Słowa Grzegorza Szamotulskiego - dużo przeżył, dużo widział i dużo wie.

Także tak jak mówię niech Bednarz przejrzy na oczy. W jakim innym klubie bramkarz zawalił 4 mecze w minionej rundzie? Dlaczego nie zastąpiono go Juszczykiem w trackie sezonu ? bo gra w siatkę tylko nich nie chce o tym głośno powiedzieć ? Dlaczego żaden z naszych 3 bramkarzy nie wie kiedy wyjść do wrzutki, a kiedy nie ? Funkcja dyrektora to nie tylko transferowanie i podpisywanie kontraktów z zawodnikami on musi też wiedzieć co się dzieje w drużynie. Mam wrażenie, że Bednarz za bardzo zaufał Kazimierskiemu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2009 o godz. 20:01.
Odpowiedz cytując