|
Kolejny objaw bezradność transferowej w tym okienku to podpisywanie kontraktu z Juszczykiem.
Nie wiem czy Bednarz wie, że chce podpisać kontrakt z gościem, który odbija piłkę jakby grał w siatkówkę ? Do tego nie imponuję warunkami fizycznymi. Można to przeżyć gdyby był skoczny i miał dobrą kordynacje ruchową. Niestety niestety nasz Marcin nie ma takich preferencji to nie jest Jeremi Janot.
Wiem, że to tylko plotki które chodziły o Jacku Kazimierskim ale to, że Juszczyk podpisze kontrakt to jego sprawka, on się tego domagał i był zadowolony z postawy Marcina, myślę że wygodnie mu pracować z tymi samymi ludźmi, nikt nic nie powie, wszyscy zadowoleni. W obliczu tego co teraz się dzieje, i słabej postawy naszych bramkarzy w minionej rundzie jestem w stanie uwierzyć we wszystko co wypisywały media o na temat naszego trenera bramkarzy. Mam nadzieję że Jacek Bednarz przejrzy w końcu na oczy, kto inny jak nie on ma to zrobić ? Nie trzeba być filozofem żeby zauważyć, że styl bronienia Marcina nie jest przykładem stylu bronienia profesjonalnego bramkarza.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2009 o godz. 19:33.
|