koyoot napisał(a):

|
Ja nie chce nic mowic, ale jak na razie mamy jedynie wzmocnienia srodka pola i ataku. A gdzie skrzydla? Jeszcze jedno teraz do nas przyszedl tlyko BEto. Gargula od lipca, Zuraw prawdopodobnie tez dopiero od lipca. Ja sie pytam - kto nam ma pomoc w zdobyciu mistrza Polski?
|
W sumie masz racje.
Jakby tak popatrzec na sucho to nie zrobilismy zadnych kroków aby uzupelnic braki kadrowe i walczyc o Mistrza.Niemowie tu o wirtualnych ruchach trnasferowych smiechu warte typu ten Romeu czy inni.ja sie juz na takie bajeczki medialne nie daje nabierac.
Jeden Beto to stanowczo za mało,w dodatku to taki kot w worku.Niewiadomo co on sobą prezentuje.
Niedlugo oboz w Hiszpanii,a na ten oboz chcac dobrze przygotowac sie z druzyna powinni jechac nowi zawodnicyPrzynajmniej taki byl plan.Bednarz tez mowil ze rozmawiaja z kilkoma zawodnikami ,.....Niestety po raz kolejny nic sie nie dzieje.Gargula dojdzie po sezonie,Zuraw niewiadomo kiedy.
Dalej nie mamy bramkarza,i znajac naszych dzialaczy bedziemy szukac ich jeszcze dlugo.Kuleją skrzydła i tu tez nowych zawodników brak.
Czyli w sumie walczymy o Mistrza starym składem +Beto,.......szanse zawsze sa.;ale jesli stan kadrowy sie nie zmieni ,to zdobycie go bedzie miła niespodzianką niz czyms innym.....